3 veckor

Vad fort tiden går! Plötsligt är tösabitarna 3 veckor fyllda! Hur gick det här till?! Nu knatar dom allt mer runt och utforskar världen utanför valplådan, dom börjar visa mer av sina personligheter och utvecklas överlag väldigt fint. Mina raringar, vad jag älskar er! <3

Dom kallas numer även för Mira (BB) och Luna (tri) och fick fotas lite idag, men fotade även lite förra veckan så jag bjuder på lite blandade bilder.

För övrigt så kommer Mira stanna här hemma hos oss som det ser ut i dagsläget, hon har fått en egen sida här på hemsidan nu också. Vi får se vart Luna hamnar, av olika skäl så kändes det inte längre rätt med det hemmet jag hade valt.
Har några reserver varav en är en stor favorit så tiden får helt enkelt utvisa vilket som blir mest rätt för henne. <3

Jag är dock duktigt sugen på att behålla henne här hemma också, haha!
Men 3 hundar varav två kullsyskon känns att det blir för mycket, en valp är krävande nog och jag vill inte heller att Vega ska hamna allt för mycket i skymundan.
Har ju massa mål med henne inför nästa år som jag gärna vill uppfylla eftersom det här året har varit ett riktigt slapparår för vår del.

Men men, nog tjatat. Här kommer bilderna! Enjoy!img_8446 img_8487 img_8550 img_8575 img_8591 img_8602 img_8610 img_8625 img_8627 img_8628 img_8684